Verzenden & retouren

Verzendbeleid

Wij bieden snelle verzending naar de hele wereld.Welkom op het verzamelen van deze site en vertel het aan je vrienden en familie, graag winkelen!

1. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsbericht voor de bestelling. Als u de bevestigings-e-mail niet ontvangt, neemt u onmiddellijk contact met ons op.

2. Gelieve uw afleveradres alvorens te betalen, je het beste de telefoon nummer achter te laten contact zijn. Geef een geldig e-mailadres en e-mails te controleren nadat u voor alle bijgewerkte informatie hebben aangeschaft.

3. Items worden over het algemeen verzonden binnen 12-24 uur na betaling is geverifieerd (zat. & Sun. en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).

4. We gebruiken meestal DHL, EMS, UPS of FedEx om uw items te leveren, rechtstreeks aan uw deur, zorg ervoor dat u thuis bent wanneer pakket aangekomen op uw deur.

5. Zodra wij uw pakket, sturen wij u tracking-nummer als deze beschikbaar is. Pakket doorreis duurt doorgaans 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als er een beetje vertraging, Heb meer geduld, bedankt voor het steunen van ons.

Uitwisselingsbeleid

We staan ​​alleen volledige restitutie toe voor items die problemen hebben veroorzaakt door ons.

2. We zullen accepteren uitwisselingen voor een verkeerde maat of kleur binnen 10 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan nu contact met ons op met uw bestelling ID en order details die u zal helpen. Feedback!

3. U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug, zullen we de juiste terugkerende adres te geven. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags. Versleten of vuile items Ga terug naar je terug.

4. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de scheepvaart verzendkosten van verzending van de uitgewisselde items naar u terug zal zijn. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen Bescherming, aangezien wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

5. Stuur ons een e-mail ons trackingnummer wanneer u het pakket terugstuurt.

Retourbeleid

1. We staan ​​alleen het retourneren toe voor items die problemen hebben veroorzaakt door ons, ik hoop dat u begrip hebt.

2. U kunt het rendement van uw producten voor een volledige terugbetaling (minus verzendkosten) als ze ongeopend en in een verkoopbare conditie naar het onderstaande adres.

3. E-mail ons met de terugkeer verzendadres voor het versturen van de items terug en laat ons weten welke producten u zal terugkeren. Zorg ervoor dat de producten veilig worden verpakt en veilig. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor goederen die verloren of beschadigd tijdens het rendement proces krijgen . Wij verzoeken u dan ook vragen om een ​​Certificaat van Posting bij het retourneren van producten per post. Zodra we de items ontvangen, zal een terugbetaling worden actioned binnen 14 dagen.

4. De goederen moeten binnen 7 dagen na ontvangst date-ongedragen en worden geretourneerd bevatten alle originele verpakking en labels. Wij zullen uw oorspronkelijke methode van betaling te crediteren, met uitzondering van 20% re-stocking / processing kosten, administratiekosten en verzendkosten kosten van ons worden niet terugbetaald. Alle verzendkosten in verband met de terugkeer van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument.